komplett styling av din bolig

Vi styler alle rom i hele boligen din.

Kontakt oss

Vi tar oss av hele prosessen fra start og til boligen er solgt.

Med en komplett boligstyling tar vi hånd om alt - fra start til slutt. Stylisten koordinerer informasjon med både megler og fotograf, samt sørger for at boligen er klar og stylet pent i tide for salg. Vi tilpasser uttrykket på stylingen til riktig kjøpergruppe og hjelper deg å øke sjansen for en god salgspris.

Vi starter først med en befaring av boligen, og vil deretter sende dere et tilbud som må signeres før levering. Vi arrangerer transport av møbler og dekor, samt personell som bærer møblene for stylisten. Deretter styler vi boligen for salg som får stå i fire uker, før vi henter det. Om du ikke skulle få solgt boligen eller ønsker å leie for lengre enn fire uker, påløper 20 % av totalkostnaden. Vi tilbyr også high end-styling hvor vi har større fokus på materialer, detaljer og et mer eksklusivt uttrykk.

Veiledning med gode tips og råd

Ønsker du å gjøre jobben selv, men trenger veiledning?

Les mer

I samråd med en av våre dyktige interiørkonsulenter går vi sammen gjennom hjemmet ditt.

Under veiledningen får du tips og råd til hva du selv kan gjøre før fotografering og visning. Dette er tilbudet for deg som ønsker en gjennomgang av hjemmet ditt i samråd med en interiørkonsulent, men ønsker å gjøre alt selv.

Du kan booke en time hos oss, og en av våre erfarne konsulenter kommer hjem til deg og ser over boligen din samt gir deg tips og råd, slik at du på best mulig måte kan klargjøre for salg.

Bør noen møbler flyttes ut? Skal noe males? Hvilke rom er viktigst å fokusere på? Hvordan kan rommene presenteres på best mulig måte? Alt dette og mye mer kan vi hjelpe deg med på en veiledningstime. Vi sender deg også en veiledningsguide innen 48 timer for å sørge for at det vi har diskutert ligger friskt i minne.

Kontakt oss