TIDSRIKTIG OG MODERNE INTERIØRDESIGN

Vi hjelper deg med alt innen interiørdesign og boligstyling.

Våre tjenester

Boligstyling uansett beliggenhet i verden

Estudio Design AS er et kreativ designfirma på Høvik som tilbyr et bredt spekter av tjenester innen interiørdesign, boligstyling, interiørveiledning. Vi skaper vakre og funksjonelle rom og miljø for private kunder og bedrifter i inn- og utland.

Kreative pådriver

Linda H. Nilsson har mer enn ti år med unik erfaring som interiørarkitekt i Norge og Marbella. Hun har studert ved NKI og Design Instituttet, og er nå gründern av Estudio Design AS. Linda har gjennomført store interiørprosjekter for både privatpersoner, bedrifter og flere kjente eiendomsmegler. 

Hun er en kreativ sjel med en brennende interesse for møbel og design. Hun har selv designet og produsert egne møbler for kunder og til eget bruk. Linda har sans for farger, form, tekstur og balanse, og er alltid opptatt av å forme helheten til noe unikt, nytt og spennende. Hun elsker å tegne funksjonelle løsninger og finne opp nye måter rom kan fungere enda bedre på.

Et team av kreative designere og frilansere 

Kreativitet og interiørdesign kjenner ingen landegrense. Vi møter våre kunder der de er! Gjennom et tett samarbeid med frilansere over hele verden, kan vi tilby våre kreative løsninger og tjenester til kunder uansett beliggenhet - enten du bor i Norge, New York eller Spania. 

I vårt team av frilansere vil du finne kreativ og løsningsorientert personer med et godt øye for detaljer, former og fargekombinasjoner. Alle designere og stylister innehar både nødvendig kompetanse og erfaring som skal til for utføre oppdragene etter Estudio Design AS egne standarder. 

I vårt team av frilansere vil du finne kreativ og løsningsorientert personer med et godt øye for detaljer, former og fargekombinasjoner. 

Skal du selge bolig, bygge hytte eller trenger litt ekspertise i kjøp av møbler? Vi hjelper deg gjerne! Fortell oss om ditt neste prosjekt og sammen vinner vi den optimale løsningen for deg og din bolig.